Antena Căutare

Top cele mai ieftine garsoniere din buricul Bucurestiului

In zonele cele mai bune ale Capitalei, adica in cartiere precum Aviatorilor, Primaverii, Cotroceni sau Dorobanti putem gasi astazi locuinte la preturi la care nici nu visam acum cativa ani. Si asta nu e tot, preturile pot merge in unele cazuri chiar mai jos decat cele afisate, caci fiecare cumparator incearca o negociere, iar de multe ori planul chiar iese.

Rezidential - Lux
Cea mai ieftina garsoniera din zona de lux a Bucurestiului o gasim in Dorobanti (Capitale) sI costa 26.000 de euro. Vorbim de o proprietate de 20 mp suprafata utila situata la etajul doi al unei vile despre care proprietarul spune ca este intr-o stare exceptionala.

In Cotroceni cea mai ieftina garsoniera din baza noastra de date costa 30.500 euro si are o suprafata construita de 29 mp, ceea ce inseamna o suprafata utila de 22 mp. Locuinta se gaseste intr-un bloc cu regim de inaltime mic, intr-o zona linistita, aflam din anuntul postat pe imopedia.ro. In vecinatate se afla Opera Romana, Piata Cotroceni si Parcul Eroilor.

Aproape de Gradina Botanica, gasim o garsoniera decomandata de 24 mp, complet renovata al carei pret este de 35.000 euro. Locuinta este situata la parterul unui bloc de caramida gen vila construit intre anii 1958-1962. Proprietatea este semi-mobilata.

Ultracentral
Cu 22.000 euro poti cumpara cea mai ieftina locuinta din zona ultracentrala a Bucurestiului, Piata Romana, potrivit bazei de date imopedia.ro. Asta in cazul in care va multumiti cu o garsoniera (30 mp) fara imbunatatiri construita in anul 1950.

Pretul de 23.000 de euro al urmatoarei proprietati din zona Alba Iulia nu este batut in cuie, aflam inca de la citirea anuntului postat pe imopedia.ro. Si tot de acolo aflam ca este vorba de o garsoniera semidecomandata, confort II (18 mp) situata intr-un imobil ridicat in anul 1973. Proprietarul pare destul de flexibil, este deschis la negociere si accepta si credit.

O alta proprietate, situata in zona Cismigiu are suprafata construita de 20 mp, se afla la etajul patru al unui bloc de opt niveluri ridicat in urma cu aproximativ 70 ani. In pretul de 24.000 de euro intra si bucataria mobilata.

Central
In Vitan, vorbim de o garsoniera decomandata de 16 mp, ceea ce explica pretul de 18.900 de euro, negociabil. Potrivit anuntului din imopedia.ro, locuinta se afla in stare buna si are parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, interfon, usa metalica.

In zona 1 Mai se vinde cu 20.900 de euro, o locuinta de 19 mp utili, la etajul doi al unui bloc de patru niveluri. La avantaje proprietarul a trecut ca este aproape de parc,de scoli, gradinite, restaurante, spatii comerciale, metrou si de numeroase mijloace de transport in comun.

O garsoniera pe Plevnei are un pret de 23.000 euro. Garsoniera pusa la vanzare pe Calea Plevnei este semidecomandata are o suprafata utila de 20 mp si se gaseste la ultimul etaj al unui bloc de sase niveluri. Imobilul se afla in stare buna, potrivit proprietarului, iar pretul este de 23.000 de euro.

Sursa: Jurnalul National

Din ce traiesc bancile pe timp de criza: din titluri de stat si marje de dobanda... Deciziile politice, principalul factor negativ pe piata imobiliara in 2010...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x