Antena Căutare

Tot mai multi romani isi pastreaza averea in casetele de valori ale bancilor

Zeci de mii de romani si-au pus bunurile de valoare la adapost de criza si de hoti la banca, in casete de valori. In ultimii ani, casetele de valori ale bancilor s-au umplut. Nu oricine isi permite o astfel de metoda de pastrare a averii, caci taxele lunare depasesc si 100 de euro.

Drumul de la ghiseul bancii pana in camera special amenajata pentru casetele de valori este plin de camere de supraveghere. Odata luata caseta din seif, clientul are la dispozitie o camera speciala pentru a depune sau ridica obiectele de valoare. Doua chei permit accesul la cutia de valori: una este a celui care inchiriaza caseta, iar cealalta a bancii.

Romanii depun in casete de valori ale bancilor bijuterii, obiecte de arta, colectii de monede si timbre si chiar portelanuri de mare valoare. In plus, orice document important poate merge la subsolul bancii.

Casetele de valori pot fi doar inchiriate, nu si cumparate de clientii bancilor. Taxa lunara se calculeaza in functie de marimea acesteia si de banca unde sunt pastrate valorile. Chiria variaza intre 10 si 540 de lei pe luna. In present, 80% din castele bancilor sunt pline cu valori depuse de clienti.

Cat de "fiorosi" sunt tinerii de 24 ani care lucreaza cu datorii de sute de milioane de lei... Ai trecut pe site sediul social sau CUI? Cum te poti trezi cu o amenda de 5.000 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x