Căutare Live

Uber a obţinut acordul autorităţii de reglementare din Egipt pentru preluarea companiei rivale Careem, pentru 3,1 miliarde de dolari

Autorităţile de reglementare din Egipt au aprobat achiziţia de către Uber a companiei rivale Careem, pentru 3,1 miliarde de dolari, acceptând un set de angajamente propuse de compania americană de ride-hailing pentru a nu afecta concurenţa, transmite Reuters.

Preluarea Careem a fost anunţată în luna martie, după mai mult de nouă luni de negocieri intermitente între cele două companii, ceea ce este o victorie pentru Uber, după mai multe eşecuri înregistrate în străinătate.

Acordul este aşteptat să fie finalizat în luna ianuarie, în funcţie de aprobarea de către autorităţile de reglementare din diverse teritorii, între care Egiptul este cel mai important, fiind cea mai mare piaţă de servicii de ride-hailing din Orientul Mijlociu, având o populaţie de circa 100 de milioane de persoane.

Careem va deveni o filială deţinută integral de Uber, dar va continua să îşi desfăşoare activitatea ca brand independent şi cu o conducere independentă.

Potrivit angajamentelor asumate de Uber, compania a acceptat să renunţe la parteneriatele exclusive cu partenerii şi intermediarii şi să reducă barierele de intrare pe piaţă.

Sursa : news.ro

5 pași pentru o mai bună organizare a bugetului tău lunar... Aramco şi Alibaba au asigurat succesul pieţei ofertelor publice iniţiale în 2019, în pofida debutului dezamăgitor al Ube...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri