Antena Căutare

600.000 de oameni, evacuați, de teama alunecărilor de teren! Ploile torențiale au făcut prăpăd în Japonia

600.000 de oameni, un oraș întreg, au fost evacuați, de teama alunecărilor de teren. Ploile torențiale din ultimele ore au creat panică în mai multe localități din Japonia.

600.000 de oameni, un oraș întreg, au fost evacuați, de teama alunecărilor de teren. Ploile torențiale din ultimele ore au creat panică în mai multe localități din Japonia.

Locuitorii din orașul japonez Kagoshima au fost evacuați, în această dimineață. Ploile torențiale au produs numeroase alunecări de teren în partea de sud a țării. 600.000 de oameni au fost sfătuiți să se adăpostească în zonele special amenajate.

Conform meteorologilor, ploile vor continua pe toată durata zilei de joi.

În Tokyo, premierul Shinzo Abe a declarat că rezidenţii ar trebui „să ia măsuri pentru a se proteja, inclusiv printr-o evacuare preventivă” şi a ordonat armatei să se pregătească pentru operaţiuni de salvare.

Peste 200 de persoane au murit în Japonia, în iulie 2018, în urma alunecărilor de teren cauzate de ploi. Orașul Kagoshima, evacuat complet miercuri dimieața, are 594,943 și 275,287 de locuințe.

Toată țara a ajutat-o pe micuța Matilda! S-au adunat 2.000.000 de euro pentru cel mai scump medicament din lume!!!... Căpitanul navei de salvare a migranţilor reţinut în Italia a fost mutat într-o locaţie secretă după ce a primit ameninţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x