Antena Căutare

Nebunie completă! A intrat în țarcul leului și a dansat în fața lui! Imagini șocante! Video

O femeie a fost filmată intrând în țarcul unui leu, la grădina zoologică din Bronx, în Statele Unite ale Americii. A păstrat o distanță de doar câțiva pași față de animalul periculos, pe care l-a provocat să atace, agitându-și mâinile și dansând.

O femeie a fost filmată intrând în țarcul unui leu, la grădina zoologică din Bronx, în Statele Unite ale Americii. A păstrat o distanță de doar câțiva pași față de animalul periculos, pe care l-a provocat să atace, agitându-și mâinile și dansând.

În imaginile video surprinse sâmbătă, o femeie de culoare poate fi văzută agitându-și mâinile și dansând în fața unui leu african, după ce a pășit bariera pentru vizitatori și s-a oprit la doar câțiva pași de animal.

„Nu ar trebui să facă asta!”, „Este cineva cu ea?”, se aud două persoane spunând în clipul înregistrat la grădina zoologică din Bronx.

Între femeie și leu se afla un șanț adânc din beton. Aceasta era singura barieră ce despărțea femeia a cărei identitate nu a fost dezvăluită și prădător.

„Sper că va ajunge direct în pușcărie! Ce prostie!”, „Chiar și leul știe că este o idioată” și „Din fericire, leul nu a avut de suferit din cauza ignoranței ei”, au fost câteva dintre comentariile pe care imaginile video le-au generat pe internet.

„Acțiunea ei a fot o încălcare gravă a regulilor și ar fi putut avea consecințe grave. Ar fi putut fi rănită grav sau ar fi putut muri. Barierele și regulile există pentru a garanta siguranța vizitatorilor, angajaților și animalelor. Avem zero toleranță pentru astfel de situații”, au transmis reprezentanții grădinii zoologice.

Se pare că femeia care a intrat în țarcul leului nu a fost rănită. Nu se știe cu certitudine ce măsuri au fost luate în urma acestui incident.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Boris Johnson prezintă UE un ”compromis” al ultimei şanse cu privire la Brexit... Un român, amendă de 6.000 de euro în Ungaria! Pentru ce a fost sancționat atât de aspru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x