Antena Căutare

Accident feroviar grav in Egipt: 19 oameni au murit si peste 100 au fost raniti

Cel putin 19 oameni au murit si peste 100 au fost raniti intr-un accident de tren produs noaptea trecuta in Egipt.

Un tren care transporta tineri militari abia recrutati a deraiat la periferia orasului Cairo. Ultimele informatii arata ca cei 107 raniti au fost transportati la spitale din apropiere, unde sunt tratati, insa oficiali din Ministerul Sanatatii spun ca este de asteptat ca numarul persoanelor decedate sa creasca.

Trenul cu 12 vagoane transporta 1.328 de soldati egipteni, care plecasera din Assiut si se indreptau spre Cairo. Unul din supravietuitori, Roy Hamad Gaafar, a spus ca se afla la bord cand ultimele doua vagoane s-au detasat de restul trenului si au deraiat. "Am vazut parti din trupurile colegilor mei imprastiate pe sine", a declarat acesta, conform FinancialTimes.

Cauza catastrofei nu a fost inca stabilita, insa accidentul vine la mai putin de doua saptamani de la numirea in functie a unui nou ministru al Transporturilor, ce trebuie sa revizuiasca intreaga retea de sine de tren din Egipt.

Lance Armstrong a recunoscut, pentru prima data, ca s-a dopat in timpul Turului Frantei... Francezii continua ofensiva in Mali. Insurgentii s-au retras din trei mari orase pe care le controlau de cateva luni, da...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x