Antena Căutare

Afganistan: Un militar roman, ranit de o bomba artizanala

Un militar roman a fost ranit in urma exploziei unei dispozitiv artizanal in provincia Zabul din Afganistan. Caporalul Ion-Lucian Leustean face parte din Batalionul 2 Manevra. Militarul a fost transportat de urgenta cu un elicopter la spital. Acesta urmeaza sa fie operat.

In dimineata zilei de miercuri, 7 septembrie, un militar roman din cadrul Batalionului 2 Manevra, aflat in misiune in Provincia Zabul din Afganistan, a fost ranit in urma deflagratiei unui dispozitiv exploziv improvizat, informeaza MapN intr-un comunicat de presa.

Caporalul Ion-Lucian Leustean executa, pe timpul unei misiuni de patrulare, cercetarea terestra a unui obiectiv, cand a fost atacat.

Militarului i s-a acordat pe loc primul ajutor, dupa care a fost transportat de urgenta cu un elicopter de evacuare medicala la spitalul militar din Baza Lagman pentru interventii chirurgicale si tratament de specialitate.

Ministrul apararii nationale Gabriel Oprea si conducerea armatei urmaresc cu atentie evolutia starii de sanatate a caporalului Leustean.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

UPDATE! Accident aviatic in Rusia: 43 de morti si doi supravietuitori... VIDEO! 2 romani morti in Italia in accident rutier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x