Antena Căutare

Alegeri generale în Spania. Violenţe la Barcelona înainte de alegerile generale

Tensiuni la Barcelona înainte de alegerile generale. Mii de oameni au luat cu asalt sediul Poliţiei Naţionale, însă forţele de ordine au reuşit să îi disperseze pe protestatari.

La lăsarea serii, protestatarii secesioniştii s-au îndreptat din nou spre sediul Poliţiei Spaniole, lăsând în urme vitrine şi sticle sparte, tomberoane şi magazine vandalizate. Forţele de ordine au reuşit să blocheze accesul în incinta clădirii şi au ripostat la violenţele manifestanţilor.

După o intervenţie în forţă, oamenii legii au reuşit să îi disperseze pe demonstranţi.

Anterior, mii de susţinători ai independenţei regiunii Catalane au participat la o manifestaţie paşnică. Oamenii au cerut din nou eliberarea celor 9 politicieni secesionişti deţinuţi şi au cerut grupărilor violente să nu bulverseze ziua scrutinului.

Pentru a se asigura că protestele nu vor degenera şi alegerile nu vor fi perturbate, autorităţile de la Madrid au suplimentat numărul poliţiştilor din regiune cu 2.500.

Alegerile generale anticipate au loc în Spania, după ce la scrutinul din luna aprilie, partidul socialist al premierului în exercițiu Pedro Sanchez nu a obținut majoritate pentru formarea Guvernului. Este pentru a patra oară în ultimii patru ani în care spaniolii sunt chemaţi la urne pentru alegeri generale.

Ankara anunţă că trimite înapoi în ţările lor, începând de luni, membri străini ai Statului Islamic aflaţi în închisori ... Este de plâns! Acest bărbat a rămas fără jumătate de creier și paralizat după ce a fost atacat de niște nenorociți pe st...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x