Antena Căutare

ATAC TERORIST SUEDIA: Presupusului autor al atentatului de la Stockholm urma să fie extrădat

Presupusul autor al atentatului de la Stockholm urma să fie extrădat şi era un simpatizant al extremismului, a anunţat duminică poliţia suedeză, relatează BBC.

Presupusul autor al atentatului de la Stockholm urma să fie extrădat şi era un simpatizant al extremismului, a anunţat duminică poliţia suedeză, relatează BBC.

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, originar din Uzbekistan, este suspectat că a intrat cu un camion furat vineri în mulţime, omorând patru oameni - un britanic, un belgian şi doi suedezi - şi rănind alţi 15, inclusiv o româncă.

Poliţia a precizat duminică faptul că bărbatul era cunoscut ca simpatizând extremişti.

Cererea sa de azil a fost respinsă în iunie, iar bărbatul era căutat de autorităţile în domeniul imigraţiei, a precizat poliţia.

El a furat camionul, aparţinând unui producător de bere, şi a intrat cu el în faţada magazinului Ahlens vineri după-amiază.

Suspectul, a cărui identitate nu a fost divulgată, era cunoscut serviciilor de informaţii şi a fost arestat vineri seara.

Însă era considerat doar un ”personaj marginal”, potrivit şefului poliţiei suedeze Dan Eliasson.

Tentativa de asasinare a omului de afaceri moldovean Vlad Plahotniuc a fost dejucată de forțele de ordine... Șoc în lumea politică. Una dintre cele mai cunoscute femei - politician A FOST GĂSITĂ MOARTĂ! Avea 46 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x