Antena Căutare

A fost creat pentru a rezista Apocalipsei, însă a pierdut lupta cu o pasăre. Avionul a aterizat de urgență

Avionul E-6B Mercury, al marinei americane, a fost proiectat pentru a resista unui atac nuclear, însă a fost pus la pământ de către o pasăre. Pagubele depășesc două milioane de dolari.

Avionul E-6B Mercury, al marinei americane, a fost proiectat pentru a resista unui atac nuclear, însă a fost pus la pământ de către o pasăre. Pagubele depășesc două milioane de dolari.

În timpul unui exercițiu ce a avut loc la o bază aeriană din Maryland, Statele Unite ale Americii, unul dintre motoarele avionului E-6B Mercury, a fost lovit de o pasăre.

Aeronova a fost proiectată pentru a face față unui atac nuclear, însă contactul cu pasărea a produs pagube semnificative. În urma incidentului, pilotul a fost nevoit să aterizeze, nu au existat victime.

Incidentul a fost catalogat ca fiind de “Clasa A”, ceea ce înseamnă “pagube de peste 2 milioane de dolari, moarte sau handicap permanent”.

Grevă generală şi manifestaţie la Barcelona după a patra noapte de violenţe în Catalonia... Justiţia franceză emite un mandat internaţional de arestare a liderului Statului Islamic Abu Bakr al-Baghdadi şi a lui A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x