Antena Căutare

Bătaie la un restaurant, după ce doi clienți au refuzat să plătească! Imagini șocante – Video

O bătaie a avut loc la un McDonald's, după ce doi clienți au refuzat să plătească pentru mâncarea pe care o consumaseră. Conflictul a fost filmat, iar imaginile au fost publicate pe internet.

O bătaie a avut loc la un McDonald's, după ce doi clienți au refuzat să plătească pentru mâncarea pe care o consumaseră. Conflictul a fost filmat, iar imaginile au fost publicate pe internet.

Bătaia a avut loc, miercuri, la un McDonald's din Manchester, între doi clienți și un agent de pază.

În imagini se vede cum unul dintre clienții implicați în bătaia de la McDonald's alunecă și cade, după ce încearcă să lovească paznicul. La doar câteva clipe după aceea, alți patru angajați au sărit în ajutorul agentului de securitate.

Unul dintre angajați poate fi văzut în imagini alergând după unul dintre cei doi clienți în afara restaurantului McDonald's, înainte de a-l lovi cu pumnii și picioarele, pe stradă.

„Totul a început după ce băieții nu au plătit pentru mâncare, iar agentul de securitate i-a dus la casă ca să plătească. Din senin, unul dintre ei l-a lovit pe unul dintre angajați. Nu am reușit să filmez și această parte, dar doi băieți chiar au folosit un estingător pe angajați”, a spus persoana care a filmat scena și a publicat-o pe internet.

În imagini se mai vede și cum agentul de pază le vorbește politicos celor doi clienți, spunându-le să se calmeze, înainte ca aceștia să îl atace.

Un jurnalist celebru a murit la 45 de ani, la trei ani după ce a sfidat moartea! În 2016, a supraviețuit unui accident a... „Ne-ați furat copiii. Aici o să muriți”. Zeci de romi din România și Bulgaria, atacați și bătuți pe străzile din Paris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x