Bilanţul covid-19 în Marea Britanie se apropie de 43.000 de morţi, arată Oficiul Naţional britanic de Statistică şi sporeşte presiunile asupra lui Johnson pe tema gestionării pandemiei

Aproape 43.000 de oameni au murit din cauza covid -19 în regatul Unit, potrivit unor date publicate marţi de Oficiul Naţional britanic de Statistică (ONS) - unul dintre cele mai mari bilanţuri în Europa, care ridică întrebări în regat despre gestionarea pandemieide către premierul Boris Johnson, relatează Reuters.

Aceste noi date înregistrate în Anglia şi Ţara Galilor cresc la 42.990 numărul total al deceselor înregistrate de la începutul epidemiei, potrivit unui bilanţ întocmit de Reuters şi care include atât bilanţurile înregistrate în Scoţia şi Irlanda de Nord, cât şi ultimele morţi înregistrate în spitale în Anglia.

Cu peste 10.000 de morţi înregistraţi la 8 mai, azilurile de bătrâni din Regatul Unit nu sunt cruţate deloc de pandemie, care s-a soldat cu peste 317.700 de morţi în lume.

Acest nou bilanţ - unul dintre cele mai mari din Europa, în pofida faptului că o comparaţie este complicată între ţări din cauza metodelor de înregistrare folosite de fiecare - creşte şi mai mult presiunile asupra lui Boris Johnson.

Întors la şefia Guvernului după ce a fost grav bolnav de covid-19, liderul conservator este criticat dur mai ales de opoziţie, care-l acuză de faptul că a impus izolarea târziu, a introdus campanii de testare târziu şi a furnizat iniţial, târziu, echipament de protecţie spitalelor, aflate în prima linie a epidemiei.

Sursa : news.ro

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri