Antena Căutare

Chile: Cel putin 83 de morti in urma unui imens incendiu produs la o inchisoare din capitala Santiago

Cel putin 83 de oameni au murit, intr-un imens incendiu, la o inchisoare din Chile. Flacarile au izbucnit dupa un conflict intre detinuti si multe dintre victime au murit intoxicate cu fum. Alti detinuti au fost dusi de urgenta la spital si sunt sub supraveghere medicala. In penitenciarul din capitala Santiago se aflau, la momentul dezastrului, aproape trei mii de prizonieri.






"Este o tragedie imensa - probabil cea mai grava din istoria sistemului nostru penitenciar", a declarat ministrul Sanatatii, Jaime Manalich, dupa ce pompierii au reusit sa stinga incendiul.

Colonelul de politie Jaime Concha a anuntat ca alti 14 detinuti au fost raniti in incendiul produs in inchisoarea San Miguel.

Televiziunile chiliene au difuzat imagini in care se poate vedea cum fortele de ordine inconjurasera inchisoarea aflata in sudul capitalei, in timp ce rudele detinutilor asteptau informatii.

Inundatii puternice in Albania. 14.000 de oameni au fost evacuati din zonele afectate... Ministrul francez al Afacerilor Europene: Romania nu e pregatita sa adere la Schengen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x