Căutare Live

Copil de cinci ani, în lacrimi, în timpul lecțiilor online. Mama lui a tras un semnal de alarmă: ”Nu e ușor pentru ei să nu meargă în clasă!”

Pandemia de coronavirus a schimbat felul în care se face școala în toate colțurile lumii, iar lecțiile online nu sunt deloc ușoare. Iar acest lucru este dovedit de un filmuleț făcut public de o mamă. 

Copil de cinci ani, în lacrimi, în timpul lecțiilor online. Mama lui a tras un semnal de alarmă: ”Nu e ușor pentru ei să nu meargă în clasă!”

Facebook

Jana Coomb, mămica unui băiețel de cinci ani din Georgia, a observat că fiul ei nu se simte confortabil să facă lecții online. Ba mai mult, la un moment dat, în timpul orelor, acesta a fost surprins în timp ce a izbucnit în lacrimi.

Văzându-l suferind, Coombs a știut că trebuie să facă ceva. Astfel, fără să stea pe gânduri, a făcut publică imaginea cu fiul ei pentru ca oamenii să înțeleagă că unii copii nu reușesc să se adapteze lecțiilor online.

Spitalele din Bucureşti se pregătesc pentru începerea şcolii. Medicii fac locuri pentru copiii bolnavi de coronavirus

”Am făcut fotografia asta pentru că am vrut ca oamenii să vadă realitatea.”, a spus Coomb, potrivit CNN.

”Când m-a văzut, a venit să mă ia în brațe și am plâns împreună.”, a mai spus mama copilului.

Antonio Banderas s-a vindecat de coronavirus după 21 de zile: ”Gândurile mele merg spre cei care n-au fost atât de norocoși ca mine!”

Milioane de copii din toate colțurile lumii au început să facă lecții online în luna martie, când numărul cazurilor de coronavirus au început să se înmulțească. Autoritățile din multe țări au decis, însă, ca elevii să înceapă noul an școlar în clase, însă pe rând, în timp ce alții continuă să ia lecții online.

Când o să devină prinț nepotul ei, Archie. Ce decizie importantă va putea lua fiul lui Meghan Markle... Rugăciune la icoana Făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Luminează calea vieții tale și dezleagă necazurile...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri