Antena Căutare

Coreea de Nord ameninta cu "un razboi sacru"

Regimul de la Phenian a amenintat ca va lansa un "razboi sacru" din cauza manevrelor militare americano-sud-coreene prevazute pentru intervalul 27 februarie-9 martie, pe care le-a calificat drept o "declaratie de razboi deghizata".

Autoritatile nord-coreene apreciaza ca manevrele "Key Resolve", prevazute sa inceapa luni, 27 februarie, si care vor fi urmate de vaste exercitii pe mare, pe uscat si in spatiul aerian, numite Foal Eagle, de la 1 martie la 30 aprilie, "reprezinta o isterie razboinica lansata de banditi pentru a profana perioada noastra de doliu si o incalcare de neiertat a suveranitatii si demnitatii noastre".

De asemenea, regimul lui Kim Jong-un , fiul defunctului Kim Jong-il, a amenintat zilele trecute Seulul cu represalii in cazul in care navele de razboi ar incalca frontiera sa maritima in cadrul manevrelor.

Foto: usewa.com

UK: Doua romance acuzate ca au luat ajutoare de sute de mii de lire, condamnate sa restituie 18,65 £... Hotii romani din trenurile londoneze si-au construit palate cu banii furati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x