Antena Căutare

Cum poate reacționa un părinte la așa ceva! O mamă și-a surprins copilul în timp ce folosea asistentul de la Google, Alexa, pentru a-și face temele - VIDEO

Leanne Gormanley a rămas surprinsă, în timp ce fiul ei, Bryce, în vârstă de nouă ani, s-a folosit de asistentul Google, Alexa, să-și rezolve problemele la matematică.

Leanne Gormanley a rămas surprinsă, în timp ce fiul ei, Bryce, în vârstă de nouă ani, s-a folosit de asistentul Google, Alexa, să-și rezolve problemele la matematică.

Într-un video amuzant, Leanne îl surprinde pe Bryce stând destul de fericit pe podeaua sufrageriei, întrebând-o pe Alexa: „Cât face opt ​​înmulțit cu patru?”, printre alte întrebări legate de tema lui.

În timp ce Bryce notează rapid răspunsurile Alexei, Leanne îl urmărește cu sprâncenele ridicate. Inevitabil, mama lui îl deranjează, întrebându-l: „Ce se întâmplă aici?”. Cu un zâmbet obraznic, băiețelul răspunde pur și simplu, spunând: „Îmi fac temele”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timp ce Leanne încearcă pe cât posibil să se abțină din răs, intră în modul mămică, spunând: „Nu, nu așa îți faci temele de acasă”.

Dar Bryce nu este impresionat. El o sfidează pe mama lui și continuă să-i ceară Alexai răspunsurile pentru a termina cat mai repede tema. La finalul videoclipului, Leanne îi spune: „Îți dai seama că le vei face pe toate din nou, nu?”

De când a fost încărcat genialul videoclip pe Facebook, acesta a fost deja vizionat de aproape două milioane de ori, cu peste 20.000 de reacții.

Cum poate reacționa un părinte la așa ceva! O mamă și-a surprins copilul în timp ce folosea asistentul de la Google, Alexa, pentru a-și face temele - VIDEO

Deși este evident că această modalitatea de a face temele nu e potrivită, mulți au aplaudat tânărul pentru că este suficient de intuitiv pentru a apela la un dispozitiv pentru ajutor. Un utilizator a scris: „Mă bucur pentru Bryce. Trebuie să-i dau credit pentru că a făcut asta lol."

„I-am spus că voi pregăti cina, așa că poate să se apuce de teme. În timp ce găteam, o auzeam pe Alexa pe fundal spunând ceva, așa că am intrat în sufragerie să verific și acolo l-am prins. După cum puteți vedea pe fața lui, el a fost destul de șocat când l-am prins. Asta m-a determinat să fac public clipul”, a declarat mămica.

Ca aproape toți copiii, Bryce nu este un fan al temelor. Dar Leanne a spus că a participat recent la ședința cu părinții, unde profesorul lui a spus că „se descurcă foarte bine în toate aspectele studiilor sale academice”.

Cum poate reacționa un părinte la așa ceva! O mamă și-a surprins copilul în timp ce folosea asistentul de la Google, Alexa, pentru a-și face temele - VIDEO

Indienii de la Tech Mahindra deschid în Timişoara primul centru de dezvoltare din România... Parisul speră să anunţe un acord al Brexitului marţi seara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x