Antena Căutare

Cutremur puternic în această dimineață! Ce magnitudine a avut și ce s-a întâmplat

Cutremur de suprafaţă cu magnitudine 4.4 în Costa Rica, anunţă USGS. Costa Rica se află într-o puternică zonă seismică

Un cutremur cu magnitudine 4.4 a avut loc în urmă cu puțin timp! La ce adâncime s-a produs și în ce zonă

Un cutremur cu magnitudine 4.4 a avut loc luni seară, la o adâncime de doar 25 de kilometri. În Costa Rica se află Elena Udrea şi Alina Bica, eliberate recent din închisoare în urma scandalului legat de formarea completurilor de 5 judecători. Cele două se află în aşteptarea unui verdict legat de cererea de azil politic, spune romaniatv.net

În România ultimul cutremur care a zguduit țara a fost vineri dimineață, pe 11.01.2019, când un sesim de 2,7 s-a produs în zona seismică Vrancea, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Potrivit sursei citate, cutremurul s-a produs în judeţul Vrancea, la ora 4.16.

Seismul cu magnitudinea 2,7 s-a produs la adâncimea de 135 de kilometri, în apropierea oraşelor Nehoiu (42km), Covasna (51km), Odobeşti (52km), Buzău (57km) şi Râmnicu Sărat (57km).

Cel mai puternic cutremur de la începutul acestui an s-a produs miercuri, în judeţul Buzău, având magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter.

Iubire fără bariere! Bunica de 72 de ani își întâlnește ,,sufletul pereche'', un tânăr de 19 ani!... Polonia, în stare de şoc după asasinarea brutală a primarului din Gdansk! Zeci de manifestații împotriva violenței au av...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x