Antena Căutare

Deputati comunisti de la Chisinau: Mesajele de felicitare adresate Romaniei, antistatale si naziste

Deputatii liberali si liberal-democrati din Parlamentul Republicii Moldova au felicitat Romania cu ocazia Zilei Nationale. Colegii lor din cadrul Partidului Comunist (PCRM) s-au aratat indignati si au denuntat mesajele, catalogandu-le drept antistatale si naziste, informeaza jurnal.md.

Este lipsa de respect fata de poporul moldovenesc. Sunt niste declaratii antistatale si nu aveti dreptul sa le faceti in Parlament. Aici nu e sedinta de partid. Ceea ce faceti este antidemocratic si antieuropean. Impuneti majoritatii absolute a populatiei alta identitate", a declarat deputatul comunist, Eduard Musuc, potrivit jurnal.md.

Prostia nu are margini si m-am convins ca ea patrunde si in Parlament", a replicat deputatul liberal, Ion Hadarca.

La randul sau, deputatul PL, Corina Fusu, a precizat ca Romania este tara membra a UE. „Insultand Romania, egaland Romania cu fascismul, ofensati tot spatiul UE. Sa va fie rusine", a spus parlamentara.

Domnule Voronin, opriti-va tinerii astia alde Saricov. Daca felicitam poporul german cu ziua nationala, asta inseamna ca felicitam nazistii si fascistii? Astia mici s-au lipit de dumneavoastra ca sa devina deputati. Musuc este un „stutar" si o sa va tradeze", a declarat si liberalul Mihai Ghimpu.

Intr-un final, presedintelui Parlamentului, Marian Lupu, i-a crapat rabdarea. „Asta ce e Parlament? Noi cu ce ne ocupam in sala? Transformam Parlamentul in as spune ce... . Luati loc in sala si trecem la lucru".

Foto: jurnal.md

VIDEO! New York-ul in sarbatoare: S-a aprins celebrul brad din piata Rockefeller... Umiliti de Ziua Nationala: Romanii, niste oameni mici si betivi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x