Antena Căutare

Doctorul care a ajutat CIA la prinderea lui Bin Laden, acuzat de inalta tradare

Shakeel Afridi, doctorul care i-a ajutat pe americani sa-l prinda pe cel mai cautat terorist al planetei, Osama bin Laden, va fi acuzat de tradare de autoritatile pakistanenze, informeaza The Guardian.



CIA a organizat un program fals de vaccinare pentru hepatita in orasul unde se banuia ca se ascunde Osama. Totul in incercarea de a obtine informatii despre ADN-ul liderului gruparii teroriste si al familiei acestuia.

Americanii au incercat sa intervina pentru a-l elibera pe barbatul care a ajutat la prinderea celui mai cautat terorist de pe planeta, insa, o comisie pakistaneza a decis ca acesta va raspunde in fata legii.

Se pare ca pentru a ascunde faptul ca lucra pentru CIA, barbatul s-a folosit de o organizatie umanitara pentru salvarea copiilor.

Membrii CIA au respins ipoteza conform careia programul de vaccinare nu a fost corect din punct de vedere moral. "A fost condus de un medic specialist care intentiona sa ii includa pe toti in acest tratament'', au argumentat oficialii.

Foto: Intactimages / EPA

Silvio Berlusconi schimba numele partidului in "Go pussy!"... Trei femei sunt laureatele Premiului Nobel pentru Pace 2011: Ellen Johnson Sirleaf, Leymah Gbowee si Tawakkul Karman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x