Antena Căutare

Rachel Bland, prezentatoarea "You, Me and the big C" de la BBC, a încetat din viață la doar 40 de ani! Rachel a lasat cadouri pentru urmatoarele 18 zile de nastere ale fiului ei de 3 ani!

O celebră prezentatoare de la BBC a încetat din viață. Rachel Bland a murit la vârstă de 40 de ani , fiind diagnosticată de cancer la sân într-un stadiu incurabil, după ce cu doar puțin timp înainte anunțase că mai are “câteva zile de trăit”.

O celebră prezentatoare de la BBC a încetat din viață. Rachel Bland a murit la vârstă de 40 de ani , fiind diagnosticată de cancer la sân într-un stadiu incurabil, după ce cu doar puțin timp înainte anunțase că mai are “câteva zile de trăit”.

Prezentatoarea emisiunii "You, Me and the big C" de la BBC, mama lui Frediie, un băiețel de 3 ani, a dezvăluit înainte să moară că a strâns cadouri pentru următoarele 18 zile de naştere ale fiului ei.

Steve, soțul prezentatoarei, a scris pe contul ei de Twitter: „Frumoasa şi curajoasa noastră Rachael a murit în pace, în această dimineaţă, înconjurată de familia ei. Suntem cu toţii devastaţi, dar ştiu că ea ar fi vrut să vă mulţumesc tuturor celor care s-au arătat interesaţi de povestea ei sau au trimis mesaje de încurajare. Nu vă puteţi da seama cât au însemnat pentru ea. Steve şi Freddie”.

BBC Radio 5 Live a postat pe Twitter: „Mama lui Freddie. Soţia lui Steve. Colega noastră dragă a murit. A inspirat multă lume cu blogurile ei şi cu emisiunea You, Me and the big C. Îi vom duce dorul”.

Starul BBC a spus fanilor ei săptămâna trecută că i-au mai rămas doar câteva zile de trăit. Acum doi ani a fost diagnosticată cu cancer la sân. În aprilie i s-a spus că este incurabil.

Rachael a transmis pentru Huffington Post: „Ştiu că sfârşitul vieţîi mele se apropie, la doar 40 de ani, având un soţ pe care îl ador din toată inima şi un fiu de 3 ani pe care îl iubesc atât de mult încât am impresia că dacă mă uit mai mult timp la el o să-mi explodeze inima. Sper să îmi las amprenta de iubire asupra fiului meu pentru restul vieţii lui. Am un grup pe Whatsapp cu sora lui Steve unde i-am scris lucruri pe care le vreau pentru viitorul lui Freddie. Lucruri care îl depăşesc şi îl supără acum pe Steve, dar pe care ea le va îndeplini. Cum ar fi să nu îi taie părul prea scurt decât dacă el insistă, să înveţe la cea mai bună şcoală şi la cea mai bună universitate, atât timp cât şi el vrea. De asemenea cumpăr cadouri pentru zilele lui de naştere de la patru ani până la 21 de ani. Îi las bileţele ca să ştie cum arăta scrisul meu. Parfumul pe care m-a ajutat să îl aleg, ca să ştie ce miros aveam. Şi toate cutiile cu lucrurile de când era bebeluş. Vreau ca el să îşi aducă aminte de mine într-un anumit fel. Sper că aceste cadouri şi cartea vor lăsa amprenta iubirii mele pe el pentru tot restul vieţii lui”.

Rachel Bland şi-a început cariera la BBC acum mai bine de 15 ani. In 2013, prezentatoarea s-a căsătorit cu Steve Bland, care îi era coleg tot la BBC. Pe lângă job-ul avut la BBC Radio 5 live, Rachel a lucrat ca prezentator de știri la BBC News Channel, BBC World și BBC North West Tonight.

Este stare de URGENȚĂ în SUA. Dezastrul este inevitabil!... Cel mai puternic URAGAN din ultimii ani se apropie! Peste un milion de oameni au fost evacuați. Autorităţile se tem de p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x