Donald Trump avertizează Senatul să nu îi restrângă capacitatea de a declanşa război împotriva Iranului

Preşedintele american Donald Trump a avertizat miercuri Senatul să nu adopte o rezoluţie care i-ar restrânge capacitatea de a declanşa război împotriva Iranului, afirmând că acest lucru ”ar da un semnal foarte prost şi ar permite Teheranului să acţioneze cu impunitate, transmite Reuters.

”Este foarte important pentru securitatea ţării noastre că Senatul Statelor Unite să nu voteze în favoarea rezoluţiei referitoare la dreptul de a declaşna război împtoriva Iranului. Ne descurcăm foarte bine cu Iranul şi nu este momentul să dăm dovadă de slăbiciune”, a scris Trump pe Twitter.

Democraţii au susţinut luna trecută că au voturile în camera controlată de republicani pentru a aproba măsura, care ar cere ca preşedintele să ceară acordul Congresului pentru o acţiune militară împotriva Iranului.

Sursa : news.ro

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri