Antena Căutare

FOTO! Un barbat care si-a pierdut degetul de la o mana si-a cusut in loc un deget de la picior

Un barbat care si-a taiat din greseala degetul mare de la o mana a suferit o operatie prin care i s-a cusut in locul acestuia un alt deget de la picior, conform The Telegraph.

James Byrne a ramas fara degetul mare de la mana dupa un accident de anul trecut. Dar doctorii iau sugerat barbatului in varsta de 29 de ani sa ii coasa la loc degetul de la picior.

La doua luni dupa operatie, noul deget al barbatului, poreclit Toby, era vindecat si functiona ca un deget normal.

"Vei avea un nou deget chiar daca va fi un deget de la picior", i-ar fi spus un specialist.

"Prima oara am crezut ca glumeste, dar uite ca acum am un nou deget. Oamenii au diferite reactii. Unii cred ca e foarte haios in timp ce altii sunt cu totul dezgustati de asta. Cand cineva ma vede, ma intreaba ce ti s-a intamplat la deget, de ce e atat de mare si de umflat. Nu le vine sa creada cand le spun ca e degetul de la picior", mai spune acesta.

"Baiatul meu e iarasi foarte incantat si a le-a aratat tututor prietenilor imagini cu el. A devenit fel de vedeta printre ei".

Degetul este insa foarte important pentru barbat in meseria sa de pavagiu si horticultor.

Desi taierea unui deget de la picior afecteaza echilibrul pe termen lung, barbatul a hotarat impreuna cu doctorii ca degetul ii va folosi astfel mai mult la mana.

De cand s-a operat in septembrie acesta nu si-a folosit prea mult noul deget, dar in scurt timp spera sa isi recapete mobilitatea de dinainte.

"Nu am crezut ca o sa pot sa imi fac o asemenea operatie, dar medicii au facut o treaba extraordinara. Deocamdata nu-l pot indoi, dar sper ca in curand sa pot sa fac si asta. Il pot doar roti si sunt foarte fericit ca a mers bine operatia, este o mare usurare pentru ca ma voi intoarce la munca in curand", a spus Byrne.

Mai mult, barbatul vrea sa joaca rugbi candva.

Foto: SWNS.com

UK: Doctorii si dentistii infectati cu HIV ar putea practica din nou medicina... VIDEO! New York-ul in sarbatoare: S-a aprins celebrul brad din piata Rockefeller...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x