Antena Căutare

Fratia Musulmana: Revoltele vor cuprinde tot Orientul Mijlociu. Arabii vor rasturna tiranii sustinuti de SUA

Liderul iordanian al Fratiei Musulmane a avertizat sambata ca revoltele din Egipt se vor raspandi in intreg Orientul Mijlociu si arabii vor rasturna liderii aliati cu Statele Unite, relateaza AP, informeaza Hotnews.

Declaratiile lui Hammam Saeed au fost facute in cadrul unui protest organizat in fata ambasadei egiptene din Amman.

Aproximativ 100 de membri ai grupului fundamentalist si activisti ai organizatiilor de stanga si ai sindicatelor au scandat "Mubarak, pleaca!" si "Decizia e luata, revolta poporului va continua".

Protestele din Iordania au fost relativ restranse, dar tensiunea este in crestere iar regele Abdullah al II-lea, un aliat cheie al Statelor Unite, a promis in ultimele zile ca va reforma societatea, in incercarea de a calma populatia, nemultumita de degradarea climatului economic si de lipsa libertatilor politice.

Abdullah, un monarh care se bucura de un sprijin puternic din partea armatei dominate de beduini, nu este considerat la fel de vulnerabil ca Mubarak sau fostul lider tunisian.

Sursa: Hotnews

Foto: www.miamiherald.com

Doua mumii egiptene, grav avariate intr-o tentativa de furt... WikiLeaks: Metode brutale ale politiei egiptene, descrise in note diplomatice americane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x