Antena Căutare

Imagini greu de privit! Copiii subnutriți din Mosul, victimele colaterale ale terorismulu: "Sunt deja morți"

Peste 1,5 milioane de oameni sunt prinși fără voia lor în războiul dintre armata irakiană și ISIS. Și, de cele mai multe ori, copiii sunt cei care cad pradă acesti lupte mârșave.

Peste 1,5 milioane de oameni sunt prinși fără voia lor în războiul dintre armata irakiană și ISIS. Și, de cele mai multe ori, copiii sunt cei care cad pradă acesti lupte mârșave.

Iar dacă nu mor din cauza bombardamentelor, micuții riscă să moară de foame. Doi copii subnutriți au fost filmați de BBC, în momentul în care mama lor a ajuns în tabăra de regfugiați din Hasansham.

"Este așa de greu pentru mine, pentru soțul meu, pentru ei. Ii vedeam deja morți. Nu imi vine să cred că trăiesc", a mărturisit femeie pentru un post de radio.

Imaginile sunt extrem de emoționante și au revoltat o lume întreagă. Dacă pentru unii poate părea aberant, pentru ei chiar și un colț de paine și o gură de apă reprezintă un lux.

Mai ales că, de curând, conducta cu apă potabilă din Mosul a fost distrusă de bormbardamente, potrivit thesun.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Americanii au ridicat capul și au privit cum steagul românesc cade din cer, de la 5.500 de metri! (VIDEO)... Oamenii de știință în alertă! A NINS ca în povești... în DEȘERT. Primele imagini!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x