Antena Căutare

Incendiu devastator la un spital COVID-19. Cinci pacienți, conectați la ventilatoare, au murit, arși de vii, în saloane

Cinci pacienți infectați cu noul coronavirus au murit, arși de vii într-un spital COVID-19 din Rusia. Este al doilea incendiu ce afectează un centru medical în care sunt tratate victimele pandemiei, în doar câteva zile.

Incendiu devastator la un spital COVID-19. Cinci pacienți, conectați la ventilatoare, au murit

Cinci persoane și-au pierdut viața, într-un incendiu ce a izbucnit pe o secţie a spitalului Sfântul Gheorghe din Sankt Petersburg, Rusia. Victimele erau pacienți infectați cu noul coronavirus, intubați și ventilați mecanic, scrie agenţia rusă de presă TASS.

Potrivit sursei, alţi 150 de oameni au fost evacuaţi din nspital. Incendiul a izbucnit la etajul 6 al spitalului, la secţia de Terapie Intensivă, în urma unui scurt circuit al unui ventilator pulmonar.

Este al doilea incendiu, în doar câteva zile, într-un spital rus iîn care sunt tratate cazuri de COVID-19.Celălalt incendiu, consemnat la un spital din Moscova, s-a soldat cu decesul unei persoane.

Citește și:

„Masca nu ajunge! OBLIGATORIU de știut!!!” Medicul Monica Pop, avertisment dur: „Pericol de contaminare! Un lucru puțin cunoscut de public”

În acest moment, Rusia are 221.344 pacienţi diagnosticaţi cu coronavirus şi a raportat până acum 11.656 decese din cauza COVID-19.

Incendiu devastator la un spital COVID-19. Cinci pacienți, conectați la ventilatoare, au murit, arși de vii, în saloane

Incendiu devastator la un spital COVID-19. Cinci pacienți, conectați la ventilatoare, au murit

Trei cazuri șocante, trase la indigo, în spitalele din Rusia

Incendiile la scurt timp după ce trei medici au murit, în condiții misteriose, după ce s-au plâns, public, de condițiile proaste și lipsa echipamentelor de protecție împotriva COVID-19.

În plină pandemie, medicii sunt depășiți de numărul pacienților. Cadrele medicale sunt expuse infectării, din pricina lipsei echipamentelor de protecție, dar pericolul cel mai mare pare să fie dezvăluirea condițiilor de muncă.

Citește și:

Cum a reușit un muncitor să infecteze peste 500 de oameni cu noul coronavirus?! Asta este adevărata putere a COVID-19: „Da, avem confirmarea oficială”

Obligat să lucreze, în ciuda faptului că fusese depistat cu noul coronavirus, un medic și-a strigat indignarea într-o postare video, pe o rețea socială.

„Sunt bolnav, lucrez în continuare și nu am primit niciun echipament special. Sunt un pericol pentru pacienții pe care ar trebui s îi tratez”.

Câteva minute mai târziu, bărbatul a căzut de la fereastra spitalului. Mai multe detalii, puteți citi AICI.

Marea Britanie a depăşit pragul de 38.000 de morţi din cauza covid-19 la începutul lui mai... Spania înregistrează cel mai mic bilanţ al contaminărilor zilnice din ultimele două luni; bilanţul covid creşte cu 176 d...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x