Căutare Live

Italienii urmează să circule liber în întreaga ţară începând de la 3 iunie, prevede un plan al Guvernului, dezvăluie Reuters

Italia urmează să relaxeze şi mai mult măsurile vizând oprirea rărândirii noului coronavirus şi să permită libera circulaţie în întreaga peninsulă - începând de la 3 iunie -, potrivit unui proiect al Guvernului, relatează Reuters, care precizează că a consultat documentul.

Deplasările între regiuni urmează să fie autorizate - începând de la 18 mai -, potrivit acestui plan, care ar putea însă fi modificat.

Italia a lansat prima fază a ieşirii din izolare şi permite - de la 4 mai - unui număr de aproximativ 4,5 milioane de salariaţi să se ducă la muncă, iar familiilor să se reunească.

Sursa : news.ro

Un vaccin împotriva covid-19 la scară largă, abia peste doi ani, estimează directorul Novartis Vas Narasimhan... Vin vești excelente din Spania, după primele măsuri de relaxare: 'Lucrurile merg aşa cum se spera, luăm în calcul să rid...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri