Antena Căutare

Lance Armstrong a recunoscut, pentru prima data, ca s-a dopat in timpul Turului Frantei

Fostul campion de ciclism Lance Armstrong a recunoscut, pentru prima data, ca s-a dopat in timpul Turului Frantei, cursa pe care a castigat-o de sapte ori. Marturisirea a fost facuta intr-un interviu ce va fi difuzat joi, pe postul de televiziune al lui Oprah Winfrey

Sportivul a recunoscut in premiera, in interviul acordat vedetei Oprah Winfrey, ca s-a dopat, dar nu a detaliat nici metodele si nici nu a numit eventuali complici. Oprah Winfrey a postat pe Twitter ca interviul a durat mai mult de doua ore si jumatate, dar nu a dat mai multe detalii.

Anul trecut, dupa o ancheta ampla a USADA, ce a relevat ca fostul castigator al Turului Frantei s-a dopat sistematic, Federatia Internationala de Ciclism i-a anulat lui Armstrong intregul palmares incepand cu 1 august 1998 si l-a suspendat pe viata din activitatea sportiva. Armstrong nu a contestat aceasta decizie.

Mai mult, Uniunea Ciclista Internationala a anuntat ca i-a retras lui Lance Armstrong cele sapte titluri din Turul Frantei. Armstrong a castigat Marea Bucla intre anii 1999 si 2005.

Ninsori abundente si ger in Europa. Marea Britanie, la un pas de instituirea starii de urgenta... Accident feroviar grav in Egipt: 19 oameni au murit si peste 100 au fost raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x