Antena Căutare

Mailat, inchis pe viata

Inchisoare pe viata pentru Romulus Mailat. Romanul a fost condamnat, astazi, in urma recursului judecat la Curtea de Apel din Roma.

Judecatorii au mai decis ca barbatul sa fie incarcerat sase luni in izolare completa. Avocatul familiei Giovannei Reggiani a salutat sentinta. Initial, Romulus Mailat fusese condamnat la 29 de ani de inchisoare pentru uciderea Giovannei Reggiani, in octombrie 2007.

Intr-un alt proces, programat in octombrie, Romulus Mailat va fi judecat si pentru denunt calomnios pentru ca l-ar fi acuzat de crima comisa pe Vasile Neamtu, fiul femeii care a alertat politia in acest caz.
Noi violente in Atena... Antena 1 va pregateste Romanian Top Hits...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 30.09.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x