Antena Căutare

Meghan Markle ar putea reveni la Casa Regală alături de Prințul Harry, în două luni. Ce a decis Ducesa de Sussex să facă

Meghan Markle și Prințul Harry vor să vină la Palatul Buckingham în luna septembrie. Cei doi soți își pregătesc revenirea pentru o altă ceremonie în memoria Prințesei Diana. Ce spun surse apropiate despre posibila întâlnire a lui Meghan cu Famila Regală.

Prințul Harry și Meghan Markle revin la Casa Regală Galerie
Prințul Harry și Meghan Markle | Profimedia

Prințul Harry urmează să revină în Marea Britanie peste 10 săptămâni pentru o altă ceremonie dedicată Prințesei Diana, iar surse spun că Meghan Markle urmează să i se alăture. Ducesa de Sussex nu a participat la dezvelirea statuii Prințesei Diana, iar soțul său, Prințul Harry, nu a apucat să "vindece ruptura frățească" dintre el și fratele său, Prinuț William.

La evenimentul de celebrare a statuii "Prințesei Inimilor", Prințul Harry nu ar fi apucat să poarte o discuție despre situația tensionată dintre ei. Cei doi au avut la dispoziție doar o oră la memorialul mamei lor, timp în care și-au dedicat atenția momentului profund și nu au abordat discuții despre declarațiile controversate a lui si ale lui Meghan.

Eveniemntul la care a fost dezvelită statuia Prințesei Diana a fost restrâns din cauza pandemiei de Covid-19, iar potrivit The Sun, nu a existat timp între cei doi frați pentru a aborda acuzațiile lui Harry aduse Familiei Regale. Însă, Prințul Harry urmează să revină în luna septembrie a anului 2021 și să se alăture familiei într-un alt eveniment dedicat comemorării vieții mamei sale. Surse spun că Meghan Markle a decis să fie prezentă și ea, însă alte voci susțin că ar fi mult prea devreme să vină având în vedere că micuța Lilibet va avea doar două luni.

Ce are diferit statuia Prințesei Diana. Detaliul pe care l-au observat Prințul Harry și Prințul William când au dezvelit omagiul

În ziua în care "Prințesa Inimilor" ar fi împlinit 60 de ani, Familia Regală a decis să-i omagieze memoria prin ridicarea unei statui. Prinţii William şi Harry au participat la inaugurarea statuii mamei lor, Prinţesa Diana.

Sute de oameni s-au adunat la Palatul Kensington pentru a-i aduce un omagiu regratatei Prințese Diana, relatează Daily Mail. În noaptea de 31 august 1997 se punea doliu alături de numele celei mai iubite Prințese a tuturor timpurilor, Diana. Un năpraznic accident de mașină răpea viața celei care devenise cea mai mediatizată figură și cea mai îndrăgită femeie de pe mapamond.

Statuia în bronz, care o prezintă pe Diana cu braţele în jurul a doi copii, a fost comandată de prinţii William şi Harry în 2017 pentru „a-i recunoaşte influenţa în Marea Britanie şi în întreaga lume” şi pentru a marca 23 de ani de la moartea ei.

Înainte de evenimentul care a avut loc după-amiază, William şi Harry au stat de vorbă în timp ce mergeau spre ceremonie. Palatul Kesington a spus că „statuia va reflecta căldura, eleganţa şi energia Prinţesei Diana, pe lângă munca şi impactul ei asupra multor oameni”.

Însă, frații nu au putut să nu observe faptul că statuia este mult mi mare decât era mama lor, deși ei ar fi dat datele cu exactitate și ar fi cerut exact înălțimea mamei lor.

La baza statuii, sunt garvate numele Prinţesei şi data la care a fost inaugurată. În faţa ei, în pavaj, este scris un fragment din poemul „The Measure of A Man”, de Albert Schweitzer, care a fost citit la ceremonia de comemorare din 2017. Evenimentul a fost unul privat, la care au participat membri ai familiei prinţesei Diana, contele Spencer, Lady Sarah McCorquodale şi Lady Jane Fellowes, sculptorul Ian Rank-Broadley, peisagistul Pip Morrison şi preşedintele Historic Royal Palaces, Rupert Gavin.

Puțini știu că Prințesa Diana a fost extrem de atrasă de arta dansului. Cu fiecare apariție publică pe care a avut-o, oamenii au remarcat grația și eleganța sa. Profesorul de Dans al Prințesei Diana a dezvăluit recent câteva dintre cele mai plăcute amintiri pe care le-a avut alături de aceasta.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x