Antena Căutare

Mimi Alford, fosta amanta a lui Kennedy: "Presedintele m-a dezvirginat"

Mai multe secrete din viata fostului presedinte american John Fitzgerald Kennedy au fost dezvaluite de o presupusa amanta a acestuia, intr-o carte numita "Once upon a secret". Mimi Alford s-a confesat lumii intregi, marturisind ca a avut o relatie de 18 luni cu JFK, el fiind totodata si barbatul care a dezvirginat-o.

Mimi Alford povesteste cum si-a pierdut virginitatea cu presedintele american, pe vremea cand era stagiara la Casa Alba, se numea Mimi Beardsley si avea 19 ani.

Totul s-a intamplat in 1962, cand JFK a condus-o pe Mimi in camera lui Jackie Kennedy, unde a dezbracat-o fara sa spuna niciun cuvant. Fata a inceput sa se impotriveasca avansurilor, recunoscand ca nu se mai culcase cu niciun barbat. Insa, cu toate acestea, fosta stagiara la Casa Alba a consumat prima noapte de dragoste cu presedintele Kennedy.

Mimi a mai dezvaluit ca JFK nu a sarutat-o niciodata si ca o ignora complet atunci cand Prima Doamna era prin preajma. Mai mult decat atat, femeia nu i s-a adresat niciodata cu "Jack", nici macar in particular, ci numai cu "Domnule Presedinte".

Potrivit editurii Random House, care va lansa volumul lui Mimi Alford pe 8 februarie, aceasta a luat decizia de a-si publica memoriile, dupa aparitia unor articole in tabloidele americane, in 2003, cand un biograf al presedintelui JFK a spus ca acesta a avut o aventura cu "o tanara in varsta de 19 ani, stagiara la Casa Alba".


Sursa / Foto: Daily Mail

Demisia lui Boc, in mass-media internationala: "Prim-ministrul Romaniei demisioneaza in urma protestelor"... UPDATE! Cutremur cu magnitudinea de 6,8 in Filipine: 46 persoane au murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x