Antena Căutare

Ninsoarea a facut primele victime in Europa: Trei oameni au murit de frig in Polonia

Suntem in ultima luna de toamna, dar iarna a inceput deja sa faca primele victime in Europa. Trei oameni au murit de frig in Polonia si inca unul in Franta, iar in Germania, un tanar si-a pierdut viata intr-un accident rutier, pe o sosea inghetata.

Polonia este cea mai afectata de iarna timpurie. Pana acum, doi oameni fara adapost au murit de frig langa Lublin, in sud-estul tarii, iar altul a decedat, din aceeasi cauza, intr-un oras din sud-vest. Ninsorile au dat peste cap traficul feroviar, mai ales in partea centrala a tarii. Mai mult, aproape 70.000 de persoane au ramas fara energie electrica, langa Varsovia.

Iarna a pus stapanire si pe Franta in numai cateva ore. Un om al strazii din Paris a fost rapus de ger. In Alpi, din cauza stratului de zapada care atinge jumatate de metru in unele locuri, multi soferi au ramas blocati.

Zapada si frigul au adus haosul si pe sosele din Germania. Ninsorile sunt cele mai abundente inregistrate in luna octombrie de cand se fac masuratori meteorologice in aceasta tara. Pe o sosea cu polei, un tanar de 18 ani a intrat cu masina intr-un autocar plin cu turisti si nu a mai putut fi salvat.

Accidentele de circulatie s-au inmultit si in Elvetia, unde ninsorile insotite de vant puternic i-au luat pe soferi prin surprindere. Orasul Geneva a fost lovit de o furtuna in toata puterea cuvantului, cu rafale de vant de pana la 100 de kilometri pe ora.

Nici Italia nu a fost ocolita de iarna timpurie. Venetia este inundata din cauza vantului puternic care a adus in oras apele lagunei, iar temperaturile sunt in cadere libera in intreaga tara.

Uraganul Sandy capata proportii apocaliptice! Cel putin 375.000 de locuitori din New York au fost evacuati... Doua femei au provocat o bataie cu farfurii intr-un restaurant din Toronto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x