Antena Căutare

O americancă a vrut să-şi scufunde maşina în ocean, cu tot cu copiii ei la bord

Situaţie dramatică pe o plajă din Florida unde o maşină a plonjat direct în mare. Stupefiaţi, martorii au sărit imediat în ajutor şi au salvat trei copii minori de pe bancheta din spate şi pe mama lor, care conducea. Dacă iniţial se credea că a fost pur şi simplu un accident, ulterior s-a aflat că femeia vroia să-şi omoare copii şi să se sinucidă.

Situaţie dramatică pe o plajă din Florida unde o maşină a plonjat direct în mare. Stupefiaţi, martorii au sărit imediat în ajutor şi au salvat trei copii minori de pe bancheta din spate şi pe mama lor, care conducea.

Dacă iniţial se credea că a fost pur şi simplu un accident, ulterior s-a aflat că femeia vroia să-şi omoare copii şi să se sinucidă.

Puţin a lipsit ca totul să se încheie tragic. Din fericire, martorii au reacţionat prompt. Copiii au fost duşi într-un centru de îngrijire, iar mama lor la spital, pentru a fi evaluată psihologic.

Citeşte aici mai multe despre întâmplarea incredibilă!

Statistică îngrijorătoare în Germania! 2,5% din locuitorii ţării sunt pedofili... SUA şi-a adus navele de război în Marea Neagră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x