Antena Căutare

Siria: Atentat cu bomba in sediul televiziunii de stat

Explozia unei bombe a zguduit, luni dimineata, sediul central al televiziunii siriene de stat, din Damasc, iar mai multe persoane au fost ranite in urma deflagratiei puternice, a anuntat Ministrul de Informatii, Omran al-Zoabi.

"Avem certitudinea ca deflagratia a fost produsa de un dispozitiv exploziv. Cativa oameni au fost raniti, dar din fericire nici o persoana nu si-a pierdut viata" a adaugat oficialul sirian.

Cu toate ca sediul televiziunii se afla intr-un cartier cu un nivel ridicat de securitate al Damascului, atentatorul a reusit sa ajunga la etajul trei al cladirii, locul in care bomba a fost detonata.

De asemenea, Consiliul National Sirian, principala coalitie a opozitiei, a anuntat ca fortele armate loiale presedintelui Bashar al-Assad au comis un masacru in localitatea Harbnafsa e din provincia sunnita Hama, ucigand aproximativ 40 de persoane si ranind alte 120.

Televiziunea de stat a anuntat ca premierul sirian Riad Hijab a fost demis din functie si ca a parasit tara.

"Riad Hijab a fost demis din functia de premier", a anuntat televiziunea siriana.

FOTO: EPA / Intact Images


REMEMBER: Hiroshima, 6 august 1945, ora 08.15. 166.000 de victime!... SUA: A incercat sa-si vanda copilul pentru mancare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x