Antena Căutare

O romanca de 24 de ani a murit intr-o prapastie din Grand Canyon: Voia sa fie cea mai tanara cataratoare

O romanca de 24 de ani a murit dupa ce a cazut de la aproximativ 100 de metri in incercarea de a fi ce mai tanara cataratoare care travereseaza canionul. Mai mult, femeia se casatorise tot pe Grand Canyon, scrie Daily Mail.

Ioana Hociota a fost la doar 80 de mile distanta de performanta de a fi cea mai tanara cataratoare care reuseste sa cucereasca Grand Canyon-ul. Femeia a cazut intr-o prapastie de 120 de metri, dupa ce a alunecat pe o piatra.

Prietenii spun despre ea ca era una dintre cele mai bune cataratoare, dar un pas gresit i-a fost fatal.

"Oamenii ar putea crede ca o femeie tanara, frumoasa ar fi putut sa-si piarda mintile. Dar nu a fost asa", a spus sotul ei, Andrew Holycross, reporterilor de la ABC.

Romanca a venit in State inca din 2002, impreuna cu mama si sora ei. Tocmai terminase studiile la Universitatea de Stat din Arizona, in matematica si biologie cand tragedia s-a produs.

Sotul ei a introdus-o in lumea catararilor de la 18 ani, iar de atunci aceasta s-a indragostit imediat de canion. Cei doi si-au facut chiar si nunta pe rocile din Arizona.

Ioana a cucerit peste 850 de mile in timpul catararilor sale, a alergat la maraton, iubea yoga si cunostea alte trei limbi straine.

Vezi mai jos mai multe fotografii!


Foto: Facebook.com

Biserica Catolica Olandeza a castrat mai multi minori in anii '50... VIDEO! Elvetia, tara imigrantilor: Multe afaceri ar putea intra in faliment fara portughezi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x