Antena Căutare

O romanca de etnie roma, autoarea unui jaf de 1,7 milioane de dolari in SUA

Lovitura de teatru in cazul romanilor arestati in Canada, pentru furt! O romanca de etnie roma se numara printre autorii celebrului jaf de 2 milioane de dolari de la un magazin de bijuterii din Houston. Impreuna cu alti sase complici, a furat anul trecut, mai multe lingouri de aur. Totul a fost inregistrat pe camerele de supraveghere.

Imbracate in straie indiene, cele trei femei intra in bijuteria din Houston. Cer relaxate patronului sa vada cateva bijuterii. Una dintre ele are chiar si un copil in brate. Cateva minute mai tarziu, sunt urmate de doi tineri si de inca doi barbati mai in varsta. Toti par interesati sa cumpere. De fapt, rolul lor este doar sa ii tina ocupati pe vanzatori pentru ca femeia sa poata intra in actiune. Merge direct la seiful din spatele tejghelelor si indeasa in fuste tot ce gaseste.

Desi a trecut un an, politistii americani nu au reusit sa recupereze paguba. Abia zilele trecute au gasit-o pe una dintre suspecte, cu ajutorul colegilor canadieni. Femeia va fi extradata in Statele Unite pentru a fi judecata.

Basescu si Ponta se intalnesc la Bruxelles cu Jose Manuel Barroso... O nava cu imigranti s-a scufundat in largul coastelor Italiei. Peste 80 de persoane sunt date disparute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x