Antena Căutare

Alertă! Organizaţia Mondială a Sănătăţii confirmă: Europa este "epicentrul" pandemiei de coronavirus

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) este de acum "epicentrul" pandemiei cu noul coronavirus, a avertizat vineri directorul general Tedros Adhanom Ghebreyesus, recomandându-le ţărilor "să depisteze, să izoleze, să testeze şi să trateze fiecare caz", conform AFP.

"Europa este în prezent epicentrul pandemiei de Covid-19", a declarat presei Tedros Adhanom Ghebreyesus, subliniind că numărul zilnic de noi cazuri înregistrate este superior celui raportat de China în culmea epidemiei.

Citește și: Ce știm despre românii infectați cu coronavirus

Mai mult de 5.000 de persoane şi-au pierdut viaţa din cauza coronavirusului, ''un prag tragic'', a afirmat vineri directorul OMS.

OMS a declarat pandemie de coronavirus

Harta lumii este jumătate roșie. Din cele 195 de țări recunoscute oficial, 122 sunt infectate cu coronavirus.

În prezent, de la descoperirea coronavirusului în Wuhan (China), la finalul anului trecut, peste 115.000 de oameni din mai multe de 100 de ţări au fost infectaţi cu Covid-19.

Numărul deceselor la nivel mondial a depăşit 4.000, iar în acest context Organizația Mondială a Sănătății declară pandemie de coronavirus,

Sursa : news.ro

MAE: Autorităţile ungare au stabilit traseele rutiere prin care este permisă tranzitarea ţării, dar şi staţiile de unde ... Italia, îngenuncheată! Alte 250 de persoane au murit din cauza coronavirusului. Numărul persoanelor infectate a atins un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x