Antena Căutare

Pastele catolic, celebrat la Vatican. Papa Benedict al XVI-lea a criticat tehnologia in ziua Invierii Domnului

In intreaga lume peste un miliard de catolici au sarbatorit Invierea Domnului. Cea mai spectaculoasa ceremonie a fost cea oficiata de Papa Benedict al 16 lea in Basilica Sfantul Petru din Vatican. In timpul slujbei suveranul Pontif i-a indemnat pe credinciosi sa lase deoparte gadgeturile de ultima generatie si sa se apropie de Dumnezeu.

Zeci de mii de credinciosi din intreaga lume au participat la slujba de Inviere, oficiata de Papa Benedict in bazilica Sfantul Petru.

In timpul predicii, Papa a avertizat ca tot mai multi oameni au ajuns sa venereze tehnologia si sa-l abandoneze pe Dumnezeu.

Desi vizibil obosit, suveranul pontif in varsta de 84 de ani a respectat traditia si a botazat opt adulti din SUA, Slovacia, Turkmenistan, Albania, Germania si Camerun.

Papa Benedict al 16-lea va transmite peste cateva ore traditionalul mesaj Urbi et Orbi de la balconul bazilicii Sf. Petru din Roma.

Sute de credinciosi din intreaga lume au luat lumina sfanta aseara, chiar din Biserica Sfantului mormant din Ierusalim.



foto: EPA

Atac armat in SUA: 3 morti si un ranit grav... Aproape 135 de persoane, majoritatea soldati, surprinse de o avalansa in Pakistan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x