Antena Căutare

Pe patul de moarte, o moașă a cerut iertare părinților: "V-am schimbat copiii între ei. Îmi pare rău"

12 ani și-a petrecut în slujba unei maternități, a ajutat mii de mame să-și aducă pe lume pruncii, însă multe dintre ele au plecat acasă cu alt bebeluș. Ea, moașa, îi schimba între ei în momentul în care îi ducea în pătuțurile lor din camera comună de la spital. După ani de zile le-a mărturisit părinților că cei pe care îi credeau copiii lor erau, de fapt, ai altora.

12 ani și-a petrecut în slujba unei maternități și a ajutat mii de mame să-și aducă pe lume pruncii, însă multe dintre ele au plecat acasă cu alt bebeluș. Ea, moașa, îi schimba între ei în momentul în care îi ducea în pătuțurile lor din camera comună de la spital. După ani de zile le-a mărturisit părinților că cei pe care îi credeau copiii lor erau, de fapt, ai altora.

Totul a ieșit la iveală în momentul în care femeia, originară din Africa, a aflat că suferă de cancer. A fost depistată în stadiu terminal și în doar câteva luni știa deja că va muri. Chinuită de remușcări, fosta moașă a decis să le spună adevărul părinților celor peste 5.000 de copii schimbați la naștere dintr-un motiv stupid... amuzament.

"Sufăr de cancer în fază terminală şi ştiu că voi muri curând. Vreau să îmi mărturisesc păcatele în faţa lui Dumnezeu şi în faţa tuturor oamenilor, în special în faţa femeilor care au născut la spitalul UTH în perioada în care eu am lucrat acolo", a mărturisit Elizabeth Mwewa.

"Nu am nimic de ascuns acum. În cei 12 ani în care am lucrat la maternitate, am schimbat între ei peste 5.000 de copii. Ştiu că am păcătuit şi sper ca Dumnezeu să mă ierte. De asemenea, îi rog pe oameni să mă ierte pentru lucurile diabolice pe care le-am făcut unor copii nevinovaţi. Ştiu că unele cupluri au divorţat după ce au făcut teste ADN şi au aflat că bebeluşii nu le aparţineau", a mai spus femeia, care a murit la scurt timp după ce a făcut confesiunile.

Umilită și dată afară de la o piscină pentru că avea un costum de baie „indecent”. Cum era îmbrăcată femeia... Video. I-a înghețat inima! Un bărbat descoperă că nevasta îl înșeală după ce acesta a lăsat camera video auto pornita di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x