Antena Căutare

Peşte cu viermi și alte alimente periculoase, la o grădiniță! Dezvăluiri scandaloase!

Peşte cu viermi, bucăți de carne în stare avansată de alterare şi pâine cu mazut şi elemente metalice se numără printre alimentele ce au ajuns la o grădiniță din sectorul Ciocana din Chișinău, potrivit fostei directoare a unității.

Peşte cu viermi, bucăți de carne în stare avansată de alterare şi pâine cu mazut şi elemente metalice se numără printre alimentele ce au ajuns la o grădiniță din sectorul Ciocana din Chișinău, potrivit fostei directoare a unității.

Într-un mesaj publicat pe pagina web a Preşedinţiei, se menţionează că directoarea grădiniţei nr.177 a fost concediată pentru încercarea de a se opune modului în care Direcţia educaţie, tineret şi sport a sectorului Ciocana organizează achiziţiile de produse alimentare pentru hrana copiilor în grădiniţe.

Preşedinţia precizează că au fost convocaţi reprezentanţi de la Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor, Agenţia Naţională de Sănătate Publică, Agenţia Achiziţii Publice şi Centrul Naţional Aticorupţie pentru a interveni imediat şi a stopa „actul criminal orchestrat de funcţionarii din Primărie şi firmele furnizoare”.

S-a solicitat Centrului Naţional Aticorupţie să informeze instituţia prezidenţială şi societatea cu ce s-au finalizat investigaţiile pe cazurile similare, depistate cu doi ani în urmă. Problema va fi examinată la următoarea şedinţă a Consiliului Suprem de Securitate, potrivit adevarul.ro.

Șefa Direcţiei generală educaţie, tineret şi sport a Consiliului municipal Chişinău, Rodica Guţu, a comentat cazul în cadrul şedinţei Primăriei, menţionând că fiecare director de grădiniţă este responsabil de calitatea produselor. DGETS verifică periodic grădiniţele cu privire la alimentație.

Rodica Guţu a mai spus că nu este în cunoştinţă de cauză privind situaţia grădiniţei de la Ciocana. Cert este că în urmă cu trei luni, au fost cazuri de produse din peşte alterat în acest sector. Atunci a fost sesizată ANSA, iar produsele nu au ajuns pe masa copiilor.

Sute de persoane blocate în Mumbai, după ce inundațiile au deviat circulația trenurilor... Români, blocați pe aeroportul din Madrid! Au dormit pe jos, cu copiii lor! Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x