Antena Căutare

Polițiștii vamali au deschis torpedoul unei mașini, iar ceea ce au descoperit i-a șocat! Au cerut ajutor imediat - Galerie foto

Un refugiat a fost găsit în torpedoul unei mașini. Bărbatul s-a ascuns acolo într-o încercare disperată de a intra în Europa, prin Melilla, o comunitate autonomă a acestei țări.

Un refugiat a fost găsit în torpedoul unei mașini. Bărbatul s-a ascuns acolo într-o încercare disperată de a intra în Europa, prin Melilla, o comunitate autonomă a acestei țări.

Polițiștii au spus că trei mașini au fost oprite în Beni-Enzar, Maroc, pe parcursul a trei ore, sâmbătă.

Imagini șocante au arătat un pasager clandestin ascuns în torpedoul unei mașini și un altul în compartimentul motorului.

Poliția Vamală a transmis că a mai fost găsit un imigrant ascuns sub scaunele din spate ale unei mașini, iar un al patrulea migrant a fost găsit într-o autobasculantă, riscând să fie strivit.

Migranții, între care s-a numărat și o adolescentă în vârstă de 15 ani, au fost scoși din ascunzătorile lor, iar doi bărbați, în vârstă de 20 de ani și 21 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Migranții dădeau semne de sufocare, erau dezorientați și prezentau dureri de articulații, din cauza condițiilor groaznice în care au călătorit.

Trei bărbați, toți localnici din Maroc, cu vârstele de 19 ani, 30 de ani și, respectiv, 31 de ani, au fost arestați. Aceștia sunt suspectați că au introdus ilegal refugiați în Europa.

Fiecare dintre cei trei bărbați a condus câte o mașină înregistrată în Maroc.

Anterior, au avut loc alte încercări nebunești ale unor migranți de a intra în Malilla. Doi bărbați au fost găsiți în saltele cusute, în ianuarie.

Echilibrele în Parlamentul European, date peste cap în urma alegerilor europene... Cum au votat românii din Italia la europarlamentare. USR PLUS a obţinut 41,5%. Vezi PSD și PNL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x