Antena Căutare

Posibil atentat în Egipt. Cel puțin 17 morţi şi zeci de răniţi, după ce o maşină intrat cu viteză pe contrasens

Cel puţin 17 persoane au murit şi alte 32 au fost rănite într-o explozie produsă în faţa Institutului naţional pentru oncologie din Egipt, relatează Reuters. O maşină care conducea pe contrasens s-a ciocnit cu alte trei maşini, provocând explozia, a transmis Ministrul de Interne din Egipt într-un comunicat.

Cel puţin 17 persoane au murit şi alte 32 au fost rănite într-o explozie produsă în faţa Institutului naţional pentru oncologie din Egipt, relatează Reuters. O maşină care conducea pe contrasens s-a ciocnit cu alte trei maşini, provocând explozia, a transmis Ministrul de Interne din Egipt într-un comunicat.

Bilanţul exploziei este de 17 morţi şi 21 de răniţi. Ambele agenţii citează Ministerul Sănătăţii. O maşină a intrat în coliziune cu alte trei maşini, ceea ce a provocat explozia, a anunţat Ministerul de Interne din Egipt într-un comunicat. Potrivit dpa, coliziunea s-a produs în cartierul al-Manyal.

Parchetul din Egipt investighează cauza incidentului, au declarat surse citate de Reuters, dar nu există nicio informaţie oficială care să indice că explozia a fost provocată de un atac. Media de stat au relatat că explozia a provocat un incendiu major.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Universitatea din Cairo, în subordinea căreia se află centrul pentru oncologie, a infirmat informaţiile că explozia s-a produs în interiorul institutului sau că flăcările s-au răspândit până la centru.

"Toţi pacienţii şi salariţii din centru sunt bine", a precizat universitatea de stat.

Avertizare MAE pentru românii care călătoresc în Grecia - Există riscul contractării virusului West Nile... Un TIR de 40 de tone s-a răsturnat peste o mașină aflată în trafic. Șoferul, strivit sub fiare. Imagini cu puternic impa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x