Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Posibil atentat în Egipt. Cel puțin 17 morţi şi zeci de răniţi, după ce o maşină intrat cu viteză pe contrasens

Cel puţin 17 persoane au murit şi alte 32 au fost rănite într-o explozie produsă în faţa Institutului naţional pentru oncologie din Egipt, relatează Reuters. O maşină care conducea pe contrasens s-a ciocnit cu alte trei maşini, provocând explozia, a transmis Ministrul de Interne din Egipt într-un comunicat.

Cel puţin 17 persoane au murit şi alte 32 au fost rănite într-o explozie produsă în faţa Institutului naţional pentru oncologie din Egipt, relatează Reuters. O maşină care conducea pe contrasens s-a ciocnit cu alte trei maşini, provocând explozia, a transmis Ministrul de Interne din Egipt într-un comunicat.

Bilanţul exploziei este de 17 morţi şi 21 de răniţi. Ambele agenţii citează Ministerul Sănătăţii. O maşină a intrat în coliziune cu alte trei maşini, ceea ce a provocat explozia, a anunţat Ministerul de Interne din Egipt într-un comunicat. Potrivit dpa, coliziunea s-a produs în cartierul al-Manyal.

Parchetul din Egipt investighează cauza incidentului, au declarat surse citate de Reuters, dar nu există nicio informaţie oficială care să indice că explozia a fost provocată de un atac. Media de stat au relatat că explozia a provocat un incendiu major.

Universitatea din Cairo, în subordinea căreia se află centrul pentru oncologie, a infirmat informaţiile că explozia s-a produs în interiorul institutului sau că flăcările s-au răspândit până la centru.

"Toţi pacienţii şi salariţii din centru sunt bine", a precizat universitatea de stat.

Recomandari