Antena Căutare

Presupusul "creier" al atentatelor de la Paris, mort în raidul poliției franceze

Jihadistul belgian Abdelhamid Abaaoud, presupusul organizator al atentatelor de vinerea trecută de la Paris, a murit în asaltul de miercuri al forțelor de poliție de la Saint-Denis, la periferia nordică a Parisului, în care au fost ucise mai multe persoane, a precizat într-un comunicat Procuratura din Paris, informează AFP și Reuters.

Jihadistul belgian Abdelhamid Abaaoud, presupusul organizator al atentatelor de vinerea trecută de la Paris, a murit în asaltul de miercuri al forțelor de poliție de la Saint-Denis, la periferia nordică a Parisului, în care au fost ucise mai multe persoane, a precizat într-un comunicat Procuratura din Paris, informează AFP și Reuters, citate de Agerpres.

"Abdelhamid Abaaoud a fost identificat în mod oficial, după compararea amprentelor, ca fiind ucis în timpul asaltului (...) Este vorba de un cadavru descoperit în imobil, ciuruit de gloanțe", se arată într-un comunicat al procurorului François Molins, însărcinat cu ancheta în cazul atacurilor soldate cu 129 de morți și peste 350 de răniți.

Premierul francez Manuel Valls a salutat imediat neutralizarea 'unuia dintre creierele' atentatelor.

Poliția a crezut inițial că Abdelhamid Abaaoud se află în Siria, dar investigația a condus forțele de ordine spre o casă din suburbia pariziană Saint-Denis, unde trupe speciale puternic înarmate au luat cu asalt clădirea în zorii zilei de miercuri, declanșând un puternic schimb de focuri și mai multe explozii.

Era ziua ei și stătea cu prietenii, atunci când un terorist a atacat Cafeneaua Îngerilor! Tinerii și-au continuat petrec... Moment APOCALIPTIC. „Raiul” de la Egremni a dispărut de pe fața Pământului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x