Antena Căutare

Prinţii William şi Harry denunţă zvonurile din presa britanică privind un presupus dezacord între ei

Prinţii William şi Harry au publicat luni un comunicat prin care denunţă "o falsă poveste" vehiculată în presă despre relaţia lor.

Presa britanică a evocat presiunile la care ar fi fost supuşi Harry şi Meghan Markle şi care i-ar fi determinat să se retragă din rolul de "seniori" ai familiei regale.

"În ciuda negărilor evidente, o poveste falsă este vehiculată astăzi în ziarele din Marea Britanie prin care este speculată relaţia dintre ducele de Sussex şi ducele de Cambridge (...) Pentru fraţi care împărtăşesc o atenţie profundă în legătură cu probleme privind sănătatea mintală, folosirea acestui limbaj tabloidizat este ofensator şi poate periculos", au anunţat cei doi fii ai prinţului Charles şi al prinşesei Diana, în momentul în care familia regală încearcă să rezolve o criză provocată de dorinţele de independenţă ale prinţului Harry şi ale soţiei sale Meghan.

Acest comunicat a fost transmis cu câteva ore înainte de întâlnirea care ar avea loc după-amiază, la Sandrigham, la care membrii familiei regale vor încerca să găsească o soluţie cu privire la dorinţa de independenţă a lui Harry şi Meghan.

Este prima întâlnire faţă în faţă a prinţului Harry, 35 de ani, cu bunica sa, regina Elizabeta a II-a, de la anunţul-şoc de săptămâna trecută prin care a subliniat că vrea să-şi câştige "independenţa financiară" şi să trăiască o parte din an în America de Nord, fără însă a întoarce cu totul spatele monarhiei.

Articolul continuă după reclamă

Atmosfera riscă să fie tensionată în familia regală, "rănită" potrivit presei, care a fost surprinsă de anunţul cuplului, scandal care aminteşte de abdicarea în 1936 a regelui Eduard al VIII-lea pentru a se căsători cu Wallis Simpson, o americană divorţată - la fel ca Meghan.

Sursa : news.ro

Erdogan şi Conte vor un armistiţiu ”durabil” în Libia... Scene șocante în Iran! S-a tras cu muniție de război în protestatari! S-au format bălți de sânge pe trotuare! Atenție, i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x