Antena Căutare

Protestatarii bulgari care solicită demisia premierului Boiko Borisov au obstrucţionat traficul spre Grecia

Protestatarii care solicită demisia guvernului premierului bulgar Boiko Borisov şi a procurorului general Ivan Gheșev au obstrucţionat traficul pe drumul internaţional E-79 către Grecia, duminică dimineaţă, informează sofiaglobe.com.

La ieşirea din Blagoevgrad, spre punctul de control de frontieră Kulata-Promachonas - în prezent singura trecere de frontieră bulgară-greacă deschisă traficului obişnuit - protestatarii au obstrucţionat traficul, permiţând periodic maşini fie în direcţia Sofia, fie spre graniţă.

Prezenţa poliţiei în zonă a fost intensificată, însă protestatarii au spus că vor rămâne pe loc până la demisia lui Borisov şi Gheșev.

De asemenea, în Bulgaria, protestatarii au continuat să blocheze drumul Stara Zagora - Haskovo, aproape de Autostrada Trakia, principala arteră între sudul Mării Negre din Sofia. Blocarea drumului Stara-Zagora a continuat mai mult de 24 de ore. Poliţia a zădărnicit încercările protestatarilor de a ajunge chiar la Autostrada Trakia.

Sursa: News.ro

Poveste înduioșătoare! Două surori care nu s-au văzut de peste 50 de ani, reunite de COVID-19... Șef de promoție la 96 de ani! Bătrânul este cel mai în vârstă absolvent de facultate din Italia | Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x