Din bucataria regala pot iesi simultan, pe banda rulanta, 600 de meniuri pentru cei mai de seama invitati din intreaga lume. Timp de noua luni pe an, noul bucatar va trudi 45 de ore pe saptamana, iar alte trei luni la resedinta de vacanta a suveranei, de la Balmoral. Va primi, in schimb, un salariu de peste 1.900 de lire pe luna, cazare si masa. Tot ce trebuie este sa o convinga pe suverana ca este pasionat de mancare si ca poate prepara totul la cele mai inalte standarde.
Renumita pentru gusturile sale simple in materie de mancare, Regina Elisabeta a II- a nu refuza, din cand in cand, un meniu de cinci stele. Bucataria franceza e preferata ei, iar candidatul perfect ar trebui, drept urmare, sa ii impartaseasca pasiunea. Cel mai important insa, bucatarul trebuie sa fie un expert in arta prajiturilor. Persoanele interesate isi pot depune CV-urile pana pe 6 octombrie. Oferta este deschisa si romanilor, cu o singura precizare. Trebuie sa aiba atestat recunoscut in Marea Britanie.
Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.
VATICAN: Ioan Paul al II-lea si Ioan al XXIII-lea vor fi canonizati... "Dolarul stewardesa", doar unul dintre cele opt tipuri de "verzisori" din Argentina...