Antena Căutare

Reguli stricte în școlile de peste hotare... Este interzis să ai un prieten foarte bun printre colegi!

Japonezii sunt celebri pentru regulile stricte pe care le-au impus în toate şcolile. Ce-i drept, elevii sunt şi mult mai disciplinaţi, comparativ cu cei din alte ţări. Cu toate acestea, unele reguli frizează ridicolul

Japonezii sunt celebri pentru regulile stricte pe care le-au impus în toate şcolile. Ce-i drept, elevii sunt şi mult mai disciplinaţi, comparativ cu cei din alte ţări. Cu toate acestea, unele reguli frizează ridicolul.

Numai că există momente când, în şcoli şi chiar în facultăţi, apar nişte reguli incredibile din punctul nostru de vedere, ca români. Cum ar fi ca mâine, să vă treziţi că vă vine copilul de la şcoală şi vă spune că nu mai are voie să aibă un prieten foarte bun în clasă. Da, această regulă există. Iar cei care au impus-o au şi o explicaţie ştiinţifică.

În Franţa, nu există nicio cantină a vreunei şcoli în care să existe ketchup. Dacă trăiţi cu senzaţia că interdicţia a apărut din cauză că sosul conţine prea mult zahăr, ceea ce înseamnă boală curată pentru elevi, vă înşelaţi cumplit. Ketchup-ul a devenit ilegal din cauza. gastronomiei franceze. Iniţiatorii legii au reuşit să convingă pe toată lumea că sosul roşu, tocmai bun de turnat peste cartofii prăjiţi, nu face decât să "americanizeze" rafinata bucătărie franceză.

Alertă maximă! Securitate sporită la Bangkok și pe aeroporturi, în urma unor informații privind posibile atacuri cu bomb... Imagini dramatice în Siria! O fetiță rănită îl strigă disperată pe tatăl ei, după ce casa le-a fost bombardată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x