Antena Căutare

Romanii au bagat spaima in elvetieni. Sapte hoti au ajuns deja dupa gratii

Romanii au bagat spaima si in elvetieni. O grupare de hoti din Ilfov a dat lovitura dupa lovitura in Geneva. Tintele lor erau in special batranii, pe care-i bateau si jefuiau in propriile case. Sapte hoti au ajuns dupa gratii in Elvetia. Iar complicii lor au fost cautati dimineata, de politistii elvetieni in Romania.

Gruparea de romani actiona in special in zona Genevei. Hotii intrau in casele batranilor, ii bateau si furau tot ce gaseau de valoare - de la bani, pana la ceasuri si bijuterii. Nu conta valoarea prazii. "Tratamentul" era acelasi. Unei batrane i-au rupt mandibula, pentru doar 40 de franci elevetieni.

Prietenii lor au fost cautati dimineata de ofiterii elvetieni si de cei romani in sase locuinte din Bucuresti si Piteasca, Ilfov. Nici urma de talhari insa. Un singur barbat a fost dus la audieri.

Cum elvetienii nu au venit cu mandate de arestare europene, politistii romani au fost nevoiti sa-l lase liber pe singurul suspect pe care l-au gasit acasa. Valoarea prejudiciului se ridica la 50.000 de euro.

foto: Hepta.ro


Bang! Bang! Regina drogurilor a fost macelarita in macelarie!... SUA: Uraganul Isaac face ravagii in Louisiana. Peste 13.000 de case au fost distruse!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x