Antena Căutare

Sarkozy, respins de actuala iubita a lui Hollande: „Cine se crede? Nu sunt destul de bun pentru ea?”

„La Frondeuse” (Rebela) este titlul unei biografii neromantate si - de aceea - neautorizate a primei doamne a Frantei, jurnalista Valerie Trierweiler.

Sarkozy, respins de actuala iubita a lui Hollande: „Cine se crede? Nu sunt destul de bun pentru ea?”
| intact images

Conform autorilor, de la inceputul deceniului trecut, actuala iubita a presedintelui Francois Hollande a fost amanta acestuia si, in acelasi timp, a ministrului de Finante din acea vreme, Patrick Devedjian, informeaza rt.com. Ultimul era casatorit, iar Hollande traia in concubinaj cu Segolene Royal, mama celor patru copii ai sai si membru proeminent al Partidului Socialist.

La randul sau, Valerie Trierweiler era casatorita. Triunghiul Hollande - Trierweiler-Devedjian, ce functiona perfect, intrucat amantii lui Valerie cunosteau si agreau situatia, era cat pe ce sa fie stricat de infiltrarea presedintelui de atunci, Nicolas Sarkozy, care a flirtat cu actuala sotie a succesorului sau. Respins, Sarkozy s-ar fi plans unor colegi jurnalisti ai lui Trierweiler: „Cine se crede? Nu sunt destul de bun pentru ea?”

In cele din urma, Valerie s-a decis sa puna capat menajului in patru. A divortat, iar apoi l-a parasit si pe Devedjian, pe care l-ar fi preferat in dauna lui Hollande, doar ca fostul ministru nu a vrut sa divorteze. Fragmente din biografie au fost publicate de presa franceza, in Le Figaro.

Dezbaterea vicepresedintilor americani: Joe Biden a dominat discutiile, Paul Ryan a fost "un simplu spectator"... Google il saboteaza pe Mitt Romney in campania electorala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x