Antena Căutare

Scrisoarea sfâșietoare a omului care a murit de foame, după ce a rămas fără ajutorul social! "Vă rog să mă judecați corect!"

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, a murit de foame, după ce a încetat să mai primească ajutor social, arată BBC. Astfel, Errol Graham ajunsese să cântărească numai 28,5 kilograme, când a fost găsit de autoritățile britanice.

Scrisoarea sfâșietoare a omului care a murit de foame, după ce a rămas fără ajutorul social! "Vă rog să mă judecați corect!" Galerie
Errol Graham

Oamenii legii l-au găsit pe Graham doar după ce i-au spart ușa apartamentului, pentru a fi evacuat. O investigație a arătat că pierderea venitului i-a provocat bărbatului „neajunsuri grave”.

Errol Graham, care cântărea numai 28,5 kg la moarte, a scris o scrisoare sfâșietoare, prin care îi ruga pe oficili DWP( Department for Work and Pensions/Departamentul pentru Muncă şi Pensii din Marea Britanie), să nu-l judece.

"Sunt o persoană bună, dar umbrită de depresie", scria în scrisoare, care spunea că doar neparticiparea la o întâlnire l-a făcut bolnav și a adăugat: "Vă rog să mă judecați corect".

Scrisoarea, care nu are o dată și al cărei scop final nu este clar, nu a fost trimisă niciodată. A fost găsită de membrii familiei, în apartamentul lui Graham din Nottingham de la etajul 15, după ce acesta a murit.

Executorii judecătorești l-au găsit pe bărbatul de 57 de ani, în iunie 2018, la opt luni după ce ajutorul social pentru handicap, a fost oprit, pentru că a lipsit de la o întâlnire. Avea doar câteva cutii de pește vechi de cinci ani, în dulapul său.

În scrisoare, scria: „Majoritatea zilelor merg la culcare flămând”.

Scrisoarea sfâșietoare a lui Errol Graham

Scrisoarea sfâșietoare a omului care a murit de foame, după ce a rămas fără ajutorul social! "Vă rog să mă judecați corect!"

"Dragă domnule / doamnă,

A trebuit să scriu cum mă simt în timp ce îmi este greu să mă exprim. Mi-aș dori să simt și să funcționez normal ca oricine altcineva, dar mi se pare foarte greu.

Nu pot spune că am o zi obișnuită, deoarece unele sunt bune, nu multe, întunecat de zile foarte proaste.

Mă trezesc cât pot de târziu, pentru ca ziua să nu pară prea lungă. Într-o zi bună îmi deschid perdelele, dar cel mai adesea rămân închise.

Mi-e greu să părăsesc casa în zilele proaste. Nu vreau să văd pe nimeni sau să vorbesc cu nimeni. Nu este plăcut să trăiești așa.

Mi-e teamă să-mi pun încălzirea și să stau cu o plapumă în jurul meu pentru a mă menține cald. Mă tem de orice mail care vine, înspăimântat de ceea ce ar putea fi, pentru că nu am mijloacele de plată și acest lucru este foarte chinuitor. În cele mai multe zile merg la culcare flămând și simt că nici nu supraviețuiesc cum ar trebui. Micile lucruri pe care oamenii le au sunt lucruri mari pentru mine.

Am venit singur astăzi pentru că nu am putut să împărtășesc cu nimeni cum mă simt, pentru că nu cred că ar înțelege. Mi-a făcut rău să fiu astăzi aici. Este un chin foarte mare pentru mine.

Nervii mei sunt groaznici și să fac față acestui stil de viață, mă uzează. Uneori nu suport să aud nici măcar mașina de spălat și aș vrea să știu de ce.

Fiind închis în apartamentul meu, simt că nu trebuie să fac față nimănui, în același timp mă înnebunește. Cred că mă simt mai în siguranță pe cont propriu, cu propria mea companie, dar aș dori să nu fie așa.

Eu nu sunt un băutor și nu am fost niciodată, așa că să nu credeți că sunt aici pentru a abuza de sistem.

Vă rog să mă judecați corect, sunt o persoană bună, dar umbrită de depresie.

Tot ce îmi doresc în viață este să trăiesc normal, acesta ar fi răspunsul la rugăciunile mele.

Vă mulțumesc tuturor că v-ați luat din timp, pentru a citi această scrisoare.

Nu știu cum voi face față când o să vă văd pe toți, sper că voi fi bine."

Cum a murit Errol Graham, bărbatul care avea doar 28,5 kilograme când a fost găsit de autorități

Potrivit anchetei desfășurate pentru a stabilizi cauza morții bărbatului, pe corpul acestuia nu au fost găsite răni, dar „era foarte slab”. În casă nu s-a găsit mâncare, în afara unor conserve de pește expirate de patru ani. Apartamentul nu avea gaze și probabil nici electricitate, iar în fața ușii era un număr mare de scrisori. Astfel, cauza medicală a morții a fost înregistrată drept înfometare.

Asistentul medicului legist a concluzionat că pierderea bruscă a tuturor surselor de venit și amenințarea evacuării au provocat neajunsuri grave și un stres imens, pe lângă greutățile financiare.

„Este foarte probabil ca pierderea venitului și a locuinței să fie factorii de stres care au avut un impact teribil asupra stării sale mentale”, a spus Elizabeth Didcock.

CNN: Răspândirea coronavirusului nu putea să aibă loc într-un moment mai prost pentru berea Corona... Incidente și incendii la Paris, din cauza unui concert. Una dintre marile gări ale capitalei franceze a fost închisă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x