Antena Căutare

Silvio Berlusconi schimba numele partidului in "Go pussy!"

In timp ce ratingul de credit al Italiei a fost redus, premierul italian se gandeste la alte lucruri. “Go Pussy” este noul nume pe care l-a propus pentru partidul sau.

In traducere libera, partidul s-ar numi "Hai, pasarica!". Decizia redenumirii survine in urma atingerii unui minim de popularitate a partidului lui Berlusconi. In mod ironic, scaderea popularitatii este cauzata de implicarea premierului in mai multe scandaluri sexuale.

In 1990 cand a intrat in politica, Silvio Berlusconi s-a inspirat din fotbal pentru a crea partidul "Forza Italia". Acum, numele i se pare nepotrivit si vrea sa il schimbe. "Vom examina toate sugestiile. Mi s-a spus ca numele care ar avea cel mai mare succes ar fi Go Pussy", a declarat Berlusconi in fata colegilor sai.

Opozitia italiana a atacat imediat gafa premierului, multi oficiali considerand ca aceasta ultima declaratie nu face decat sa rezume stilul de viata al lui Berlusconi.

Foto: hepta.ro

Roman mort in conditii suspecte, intr-un penitenciar din Italia... Doctorul care a ajutat CIA la prinderea lui Bin Laden, acuzat de inalta tradare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x